Automatisering

Het automatiseren van toegangscontrole is binnen Fancyfences een wereld op zich. Siersmeden is een klassieke ambacht en de automatisering is een hightech snel veranderend proces. Om de know how te concentreren heeft Fancyfences binnen het bedrijf een aparte afdeling met een eigen naam opgericht onder de naam: Poort Automatisering Noord Nederland, PANN.

PANN adviseert klanten over de aan te schaffen toegangsautomatisering. Het aanbod is enorm en maandelijks worden de mogelijkheden uitgebreider. Echter uitgebreider is niet altijd beter. Bij automatisering kan de nadruk verschillen tussen comfort en veiligheid. Het is dus aan PANN om van u te horen met welk doel en met welke gebruikers u een project gaat aanschaffen. PANN komt dan met een opzet voor evt. aan te schaffen accessoires die de garantie geven dat ze gaan doen wat u zich voorstelt van het geautomatiseerde project.

Naast advies en verkoop monteert PANN geautomatiseerde projecten met officiële elektriciens die in fulltime dienst zijn van Fancyfences.

Heeft u een geautomatiseerd project dat onderhoud nodig heeft, dan kunnen onze elektriciens dit ook voor u verzorgen. PANN onderhoudt motoren van alle voorkomende merken. Neem contact met ons op via de contactpagina.