Certificering

IMG_3037Veel bedrijven verkopen hekwerk als bijproduct. Fancyfences maakt echter alleen hekwerken en heeft dus erg veel knowhow op dit gebied. Alleen je best doen om een goed hekje te maken is niet voldoende in ons bedrijf. Een professioneel bedrijf werkt in een organisatie waarbij de kwaliteit gewaarborgd is door vaste werkwijzen, controles en archivering uit te voeren. Fancyfences werkt volgens een dergelijk systeem.

IMG_3038Van ieder project kan direct worden gezien wat er geleverd is, hoe het is aangesloten en wanneer er eventueel onderhoud nodig is aan het hekwerk. Ook als er schade ontstaat kunnen wij direct al vervangende delen produceren, omdat alle details nog bij ons bekend zijn.

Fancyfences gaat voor kwaliteit, ook op papier. Samen met de Metaalunie en 4 collega hekwerkbedrijven Heeft Fancyfences in 2016 hard gewerkt aan de certificering van onze elektrisch bedienbare inrijpoorten. Complete poorten zullen een CE label krijgen. Om te voorkomen dat iedere poort achteraf gekeurd moet worden hebben we een typegoedkeur ontwikkeld. Hiervoor hebben we een kwaliteitsborgingsysteem gemaakt en nu worden de testpoorten gekeurd door de KIWA. We hebben de testpoorten opgesteld bij Mauriks solutions. Grappige poorten, ontzettend zwaar, helemaal vol gehangen met betonbanden om extreme situaties na te bootsen.

nhi De wetgeving aangaande poorten en poortautomatisering wordt constant aangepast. Om te zorgen dat Fancyfences haar hekken altijd uitvoert volgens de nieuwste wetgeving zijn wij lid van de NHI (Nederlandse Hekwerk Industrie). Tevens zijn wij High Quality Partner. HQP is een vereniging van hekwerkbedrijven waarin de nieuwste stand van techniek actueel wordt gehouden en de ontwikkelingen in de wetgeving met betrekking tot elektrische poorten op de voet wordt gevolgd. U kunt er dus van op aan dat wij technisch uitstekende en vooral ook veilig te gebruiken producten leveren.
Met vijf collega’s en de NHI ontwikkelen wij momenteel elektrisch bedienbare poorten die volledig Koninklijke_Metaalunie gecertificeerd zijn en die wij natuurlijk ook voorzien van alle keuringscertificaten en officieel keurmerk. Het kwaliteitsbeheersingsproces wordt getest en gecertificeerd door de KIWA in samenwerking met de NHI.

Nieuw: Retro hekwerk

Afgelopen zomer is het retro model in de markt gezet. Bekijk hier meer!

Prijzen

Ons hekwerk is maatwerk. Toch willen we graag een indicatie geven van onze prijzen. Lees verder!

Download de brochure

Laat je inspireren door onze projecten! brochure
Fancy Fences