Onderhoud en installatie

De montage van motorsystemen is erg complex. Voor het goed functioneren van een systeem op lange termijn, ondersteunt door service en garantie van de fabrikant, is het van groot belang dat alle details goed worden geïnstalleerd en op elkaar worden afgestemd. Indien dit niet goed genoeg gebeurt kan er grote schade ontstaan aan de motorsystemen. Het is dus belangrijk dat de elektricien deze details kent. Niet iedere elektricien is namelijk een poortautomatiseerder. Onze elektriciens zijn speciaal opgeleid en worden regelmatig nageschoold om alle voorkomende geautomatiseerde toegangscontroles te installeren, aan te passen en te onderhouden.

Onderhoud
Onderhoud is erg belangrijk. Nat weer, ongedierte en modder kunnen er voor zorgen dat uw motor set wordt aangetast en om serieuze schade te voorkomen sluiten veel van onze klanten een onderhoudscontract af met Fancyfences. Eén keer per jaar nemen wij dan zelf contact met u op om alle vitale punten van het systeem te smeren of anderszins te onderhouden. Met een vaste werkwijze en checklists wordt de staat van iedere motor set uitgebreid geanalyseerd en optimaal ingesteld. Of het nou gaat om systemen van de merken die Fancyfences zelf voert, of om andere merken.
De zorg voor het goed functioneren wordt u op deze manier uit handen genomen en u kunt er op vertrouwen dat uw poort storingsvrij zal functioneren tot in lengte van dagen.

Garantie:
Elektronica en mechanisch bewegende delen zijn twee jaar gegarandeerd. Deze garantie is geldig op alle door Fancyfences geleverde componenten mits deze worden gebruikt waarvoor ze zijn bedoeld en correct zijn gemonteerd.