Alarmsystemen

schema van de 3 niveau's van alarmeringFancyfences levert en monteert zeer professionele anti-inbraak alarmsystemen van het merk Nice. De systemen zijn nagenoeg draadloos en dus zeer eenvoudig aan te brengen. Door de hightech elektronica is een zeer goede detectie gegarandeerd. De sets kunnen worden samengevoegd met uw elektrisch bedienbare poort, de elektrisch te bedienen rolluiken en andere alarmsystemen.

Het systeem verdeelt het te beschermen object in 3 delen:

  1. Het eerste deel is de rand van het perceel. Hier wordt met een hekwerk en toegangscontrole een eerste barrière opgeworpen.
  2. Het tweede deel zijn alle openingen in het huis. Kozijnen, ramen en luiken worden voorzien van detectoren die controleren of alles veilig gesloten blijft.
  3. Het laatste deel is de bescherming van de ruimtes binnen in huis.

De systemen zijn zo op elkaar afgestemd dat steeds dubbel gecheckt wordt of een alarmmelding echt is. Er komt dus alleen groot alarm als er echt iets aan de hand is.

De signalen die gegeven kunnen worden zijn een melding aan een alarmcentrale, een sirenegeluid, een melding naar uw gsm telefoon of stemgeluiden die op locatie de inbreker met gesproken tekst ontmoedigen.

De uitgebreide brochure kunt u hier ook downloaden.