Brievenbussen

Bij een hekwerk dat klasse en stijl uitstraalt hoort ook een postbus die qua stijl en uitvoering aansluit aan zijn omgeving. Standaard postkasten zijn vaak te klein, passen niet of hebben een verkeerde kleur. Fancyfences maakt daarom veel postkasten op maat.

De kasten worden geïntegreerd in het hekwerk en zijn veel groter dan een standaard postkast, want ze hebben een aparte ruimte om de regelunit van een elektrische poort, vandalisme-proof, in te monteren. Kleppen kunnen met een anti-vuurwerk klep worden uitgevoerd. Vaak worden de brievenbussen zo uitgevoerd dat de post er aan de voorzijde in wordt gestopt en er aan de achterzijde uit kan worden gehaald.

De meeste postkasten maken wij van verzinkte plaat, rvs of aluminium zodat roesten uitgesloten is. Natuurlijk kan iedere postkast in elke kleur worden geleverd.
Voor gemetselde kolommen levert Fancyfences postkasten van betonplex. Wij gebruiken hiervoor betonplex omdat een metalen kast in een gemetselde zorgt voor te
veel condens die de post nat maakt. Aan de buitenkant wordt de kolom dan voorzien van een rvs deur of een klassieke decoratieve klep.

Voorbeelden van diverse postkasten en brievenkleppen ziet u in onze fotogalerij.